Boost your batteries!

Wij stellen ons graag aan jou voor... klik op de landkaart!

Dit zijn wij

NLsportpsycholoog is een landelijk collectief van samenwerkende sport- en prestatiepsychologen. Zij houden elkaar scherp door het delen van kennis en ervaring. Alleen partners met de juiste opleiding en ruime ervaring mogen de titel NLsportpsycholoog® voeren en de Drie Batterijen® methode gebruiken. Daardoor profiteert elke klant van kwaliteit en de beste professionele begeleiding. 

Mentale kracht gebundeld in heel Nederland

NLsportpsycholoog is actief in heel Nederland. Onze experts hebben niet alleen hun sporen verdiend in de prestatie- en sportpsychologie. Maar onze psychologische expertise gaat veel verder. Bijvoorbeeld ervaring en PhD titels in de arbeids- en organisatiepsychologie, klinische psychologie, gezondheidspsychologie, ontwikkelingspsychologie, prestatiepsychologie, bewegingswetenschappen, traditionele Chinese geneeskunde en jeugd- en kinderpsychologie.

De afgelopen 10 jaar verbeterden honderden, zoniet duizenden mensen bij een NL sportpsycholoog® hun Denkkracht, Gevoelskracht en Lichaamskracht. Met als gevolg meer energie en betere prestaties. Niet alleen jonge talenten of topsporters op weg naar de olympische spelen Maar ook werknemers uit talloze organisaties. Mensen uit cruciale beroepen, die een hoge werkdruk ervaren zoals binnen justitie, ICT, zorg, onderwijs en nog veel meer.

Wij spreken jouw taal

Alle NLsportpsychologen spreken heldere taal en staan midden in de praktijk. Door de Drie Batterijen® methode krijg jij praktische tips, waar je gelijk iets mee kunt. Zowel in de sport als op het werk en privé. Bekijk de profielen van onderstaande NLsportpsychologen en maak nader kennis met:

Collega… samen sterker? Sluit je aan bij NLsportpsycholoog!

Opleiding mentale trainer-coach 

Hoe word je ´mentale trainer´ of ´sportpsycholoog´? Wat is het verschil? In een blog leggen wij dit uit en geven tips. Er zijn twee manieren om je als zelfstandig professional aan te sluiten bij NLsportpsycholoog:

  1. Ik ben sportpsycholoog: sluit je aan als partner
  2. Ik ben een professional, maar geen sportpsycholoog: sluit je aan als licentiehouder

Partners en licentiehouders werken in heel Nederland met onze beproefde Drie Batterijen® methode (inclusief app en oplaadspel). Daar krijgen wij energie van!

Voor vragen kun je ook gratis bellen 0800-MINDSET of het contactformulier invullen.

Binnen 24u contact in heel NL!

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.