Over NLsportpsycholoog

NLsportpsycholoog is een landelijk collectief van samenwerkende sport- en prestatiepsychologen. Zij delen kennis en ervaring. Daardoor profiteert elke klant van top begeleiding. Alleen partners met de juiste opleiding en ruime ervaring mogen de titel NLsportpsycholoog® voeren en de Drie Batterijen® methode gebruiken.

NL sportpsycholoog mindset Tokyo 2020

NLsportpsycholoog bundelt mentale kracht in heel Nederland

Experts op het gebied van mentale training die hun krachten hebben gebundeld. Bovendien met een duidelijke missie:

Heel Nederland mentaal sterk en gezond maken in de sport, op school én in het werk.

Maak kennis met NLsportpsycholoog in jouw provincie

NLsportpsycholoog is actief in heel Nederland. Daar hebben de experts niet alleen hun sporen verdiend in de prestatie- en sportpsychologie. Maar onze psychologische expertise gaat veel verder. Bijvoorbeeld ervaring en titels in de arbeids- en organisatiepsychologie, klinische psychologie, gezondheidspsychologie, ontwikkelingspsychologie, prestatiepsychologie, bewegingswetenschappen, traditionele Chinese geneeskunde en jeugd- en kinderpsychologie.

Wij spreken jouw taal

Toch spreken alle NLsportpsychologen heldere taal. Vooral door de Drie Batterijen® methode staan zij midden in de praktijk. Het resultaat is dat jij praktische tips krijgt, waar je gelijk iets mee kunt. Zowel in de sport als op het werk. Bekijk de profielen van onderstaande NLsportpsychologen en maak nader kennis met:

Dus ben jij collega? Sluit je aan bij NLsportpsycholoog!

Denk jij dat je NLsportpsycholoog kunt versterken? Daar krijgen wij energie van!

Ten eerste, niet alleen worden we samen sterker. Maar je eigen praktijk groeit en wordt nog professioneler. Er zijn nog genoeg plaatsen in Nederland zonder NLsportpsycholoog. Dus ben jij een mentale trainer met voldoende ervaring en opleiding? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze informatiebrochure aan.

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.