Het Drie Batterijen® Oplaadspel

Het oplaadspel waar je blijvend meer energie van krijgt! Voor iedereen die een druk leven leidt en het beste uit zichzelf of anderen wil halen. Op je werk, in de sport, op school en in je dagelijks leven.

Het oplaadspel en de kaarten

Door middel van het Drie Batterijen® Oplaadspel leren spelers bewust hun energie op peil te houden. Je ontdekt niet alleen waar jij energie aan kwijtraakt, maar vooral waar jij energie van krijgt. Breng op speelse wijze je ´verslinders´en ´opladers´ in balans. En je vermoeidheid maakt plaats voor vitaliteit, sleur verandert in passie en piekeren wordt pieken.

“Bereik op speelse wijze topvorm!”

Het Drie Batterijen® Oplaadspel bestaat maar liefst uit 150 speelkaarten. Elk afzonderlijk kaartje zorgt voor meer bewustwording en beschrijft een korte oplaadtip. Het spel kan zowel individueel als in teamverband worden gespeeld, met of zonder spelleider. Met een beetje creativiteit kun je zelf verschillende extra spelvormen verzinnen.

Een NLsportpsycholoog® bij jou in de buurt denkt hierover graag met je mee en legt uit hoe hij of zij het spel gebruikt bij klanten.

Exclusieve tool voor professionals

Het Drie Batterijen® Oplaadspel is een ´must have´ voor elke prestatieverbeteraar. Ideaal om te gebruiken in combinatie met de Drie Batterijen® App.  Professionals die al gewend zijn om andere mensen meer grip te laten krijgen op hun gedachten, gevoelens en gedrag. Bijvoorbeeld leerkrachten, personal en mental trainers, (vitaliteits-) coaches, fysiotherapeuten of (HR) managers.

Denk aan toepassingen binnen talentontwikkeling, topsportbegeleiding, teamsamenwerking, mindfulness, assertiviteitstraining, leefstijl coaching, functioneringsgesprekken, studie- en loopbaanplanning en individuele begeleiding.  Geschikt voor de leeftijd vanaf ca. 13 jaar.

Bestellen en licentiehouder worden

Het Drie Batterijen® Oplaadspel is onderdeel van de Drie Batterijen® methodeNaast de erkende NLsportpsychologen kunnen ook andere professionals het oplaadspel bestellen en gebruiken binnen hun beroep. Hiervoor dien je de train-de-trainers opleiding te volgen, waarmee je deel uit gaat maken van ons team licentiehouders.

Als jij meer wilt weten en vertrouwd wilt raken met de mogelijkheden van de Drie Batterijen® methode, inclusief dit oplaadspel en de Drie Batterijen® app, lees dan meer over de train-de-trainers opleiding tot licentiehouder. Of neem vrijblijvend contact op met NL sportpsycholoog drs. Jan Sleijfer.

Binnen 24u contact in heel NL!

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.