BOEK MINDBOXING®

Leer alles over de Drie Batterijen® methode voor gezondheid en beter presteren. Op veler verzoek is NL sportpsycholoog Jan Sleijfer druk bezig om zijn gedachtegoed niet alleen tijdens workshops te delen, maar ook in boekvorm. De titel staat al vast: Mindboxing®.

Over de auteur

NL sportpsycholoog drs. Jan Sleijfer ontwikkelde Mindboxing® door zijn westerse wetenschappelijke kennis en ervaring te combineren met zijn ervaring in de Traditional Chinese Medicine. Jan doceerde vijf jaar martial arts en sportpsychologie aan de Hogeschool van Amsterdam (International Sports Management and Business), traint ruim 25 jaar medewerkers en managers uit hoog-risicoberoepen als justitie op gebied van agressie- en crisismanagement en beoefent zelf zijn hele leven verschillende vechtsporten.

 

Vooraankondiging boek Mindboxing®

 
img-fluid

Waar gaat het boek over?

Leer alles over de Drie Batterijen® methode voor gezondheid en beter presteren. De batterijen staan voor Lichaamskracht, Gevoelskracht en Denkkracht. In Mindboxing® staan tips hoe je jezelf kunt opladen, door de drie-eenheid van handelen, voelen en denken zelf te versterken.

Een integrale aanpak van 100 dagen. Je ontdekt wanneer jouw “Drie batterijen” leeglopen door alles wat energie kost en je bent in staat ze weer op te laden door alles wat energie geeft.

Schrijf je in om meldingen te ontvangen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.