Heb jij voldoende energie om te presteren?

Doe gratis de Drie Batterijen® test

Hoe energiek ben jij? Meten is weten!

Wil jij beter presteren? Jezelf energieker voelen? Gezond en gelukkig leven? Bij NL sportpsycholoog leer je, hoe je zelf je batterijen kunt opladen. Doe de onderstaande drie batterijen test. Je krijgt direct de uitslag hoe het op dit moment staat met jouw batterijen. 

Ontvang ‘oplaadtips’ van jouw persoonlijke NL sportpsycholoog en houdt dagelijks via de app, je eigen prestatieniveau bij aan de hand van vragen. Je ontdekt wanneer je ‘drie batterijen’ leeglopen door alles wat energie kost, en je bent in staat ze weer op te laden door alles wat energie geeft.

“Test gratis jouw batterijen Denkkracht, Gevoelskracht en Lichaamskracht!”

Test gedaan? Vraag om meer advies bij jou in de buurt!

Heb jij de drie batterijen test gedaan en wil je meer weten over jouw testuitslag of 24/7 de uitgebreide App-versie blijven invullen? Neem dan contact op met een NL sportpsycholoog bij jou in de buurt. Hij of zij houdt altijd rekening met jouw persoonlijke omstandigheden en geeft advies op maat.

 

Disclaimer

Het is belangrijk om te beseffen dat iedere poging om gedrag, gevoel en persoonlijkheid te meten, beperkingen heeft! Het is dan ook verstandig om bij jouw testuitslag voldoende ruimte over te laten voor individuele nuances. De uitslag van de Drie Batterijen® test kan niet worden beschouwd als een vervanger van het consult of een behandeling door een (huis-)arts. Wij willen benadrukken dat jij bij twijfel over gezondheid, behandeling of medicijnen altijd contact zou moeten opnemen met je (huis-)arts, specialist of apotheker. NLsportpsycholoog kan niet aansprakelijk worden gesteld indien de online testuitslag niet volledig voldoet aan juistheid, volledigheid of effectiviteit.  Het gebruik van de test en informatie geschiedt volledig op basis van eigen risico van de gebruiker.

Batterij lichaamskracht

10 vragen - 3 minuten

Presteren vraagt om lichamelijke kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid. Zit jij fysiek lekker in je vel, zonder al te veel lichamelijke spanning en pijntjes?

Doe deze test

Batterij gevoelskracht

10 vragen - 3 minuten

Presteren vraagt om passie, plezier, betrokkenheid, motivatie en een positieve sfeer. Zit jij sociaal emotioneel lekker in je vel, zonder al te veel angsten en frustraties?

Doe deze test

Batterij denkkracht

10 vragen - 3 minuten

Presteren vraagt om zelfvertrouwen, positieve zelfspraak, mindfulness, concentratie en aandacht. Zit jij cognitief lekker in je vel, zonder al te veel gepieker en twijfels?

Doe deze test