NL sportpsycholoog Jan Sleijfer – Noord Holland

Drs. Jan Sleijfer is oprichter van NLsportpsycholoog® en geregistreerd als SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en Docent Sportpsychologie VSPN®. Hij is een echte sportliefhebber. Na zijn studie aan de Academie Lichamelijke Opvoeding en studie Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam (cum laude), doceerde hij jarenlang sportpsychologie en martial arts aan de Hogeschool van Amsterdam (International Sports Management and Business). Hij begeleidde topsporters op weg naar de olympische spelen in Londen (2012), Rio (2016) en nu richting Tokyo (2020). Honderden talenten volgden zijn mentale trainingen, uit vele sporten als: turnen, hockey, honkbal, paardrijden, trampolinespringen, (synchroon) zwemmen, (kick) boksen, judo, karate, bmx fietscross, motocross, karten, tennis, basketbal, volleybal, schaatsen, kunstrijden, voetbal en nog veel meer.

Ook is hij al ruim 20 jaar actief binnen politie en justitie. In deze zogenaamde hoog-risico beroepen draait alles om presteren onder druk. Jan traint onder andere executieve medewerkers, bijstandsteams en management om adequaat op te treden tijdens crises. Denk aan verbale conflictsituaties, vechtpartijen, opstanden en gijzelingen. Maar ook in de zorg en het onderwijs werkt hij aan de mentale veerkracht van medewerkers. Dit doet hij met een 100-dagen programma gericht op duurzame inzetbaarheid volgens zijn Drie Batterijen® methode (inclusief App).

Naast sport- en prestatiepsycholoog is Jan actief als natuurgeneeskundig therapeut Traditional Chinese Medicine. Op zijn eigen wijze behandelt hij kinderen en volwassenen het beste uit zichzelf te halen. Hij ontwikkelde de succesvolle programma’s KeikoKidz® en Mindboxing®.

Met zijn nuchtere westerse wetenschappelijke kennis en zijn oosterse wijsheid, zijn al zijn sessies, workshops en trainingen interactief, leuk, leerzaam en inspirerend. Het beste uit twee werelden!

Aan de slag met NL SPORTPSYCHOLOOG Jan (Noord Holland – Hoofddorp)?

Bel gratis 0800-MINDSET of stel je vraag NU via het contactformulier. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Jan Sleijfer
Jan Sleijfer
Jan Sleijfer
Jan Sleijfer
NL sportpsycholoog Jan Sleijfer – Noord Holland

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.