NL sportpsycholoog Jan Sleijfer – Noord Holland

Sportpsycholoog drs. Jan Sleijfer is oprichter van NLsportpsycholoog® en auteur van het boek & eBook Mindboxing. Na het succesvol afronden van de Academie Lichamelijke Opvoeding, studeerde hij cum laude af als sociaal psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Hij is gediplomeerd KNVB oefenmeester voetbal, JBN erkend Judoleraar in de Zorg. Tevens bevoegd zweminstructeur, eerstegraads docent krijgskunst en geregistreerd als SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en Docent Sportpsychologie VSPN®.

Jan traint al ruim 25 jaar de fysieke en mentale weerbaarheid van justitiepersoneel. Ook doceerde hij jarenlang sportpsychologie en martial arts aan de Hogeschool van Amsterdam (International Sports Management and Business).

Mindboxing boek en eBook Jan Sleijfer

Sportpsycholoog Jan

Als sportpsycholoog begeleidt Jan topsporters op weg naar de olympische spelen. Eerst richting Londen (2012), Rio (2016) en nu richting Tokyo (uitgesteld 2021). Honderden talenten volgden zijn mentale trainingen. Uit vele sporten als: turnen, hockey, honkbal, paardrijden, trampolinespringen, (synchroon) zwemmen, (kick) boksen, judo, karate, bmx fietscross, motocross, karten, tennis, basketball, volleybal, schaatsen, kunstrijden, voetbal en nog veel meer.

Jan heeft een duidelijke visie en uitgesproken mening, waarmee hij al jarenlang in de media verschijnt. Een rijtje voorbeelden:

Mentale training op het werk

Jan traint ruim 25 jaar medewerkers in hoog-risico beroepen als politie en justitie. Hier draait alles om presteren onder druk en mentale veerkracht. Denk aan beveiligers, interne bijstandsteams en leidinggevenden binnen gevangenissen adequaat leren optreden tijdens crises. Bijvoorbeeld verbale conflictsituaties, vechtpartijen, opstanden en gijzelingen. Maar ook in de zorg en het onderwijs werkt hij aan de mentale veerkracht van medewerkers. Dit doet hij met een 100-dagen programma gericht op duurzame inzetbaarheid van personeel volgens zijn Drie Batterijen® methode (inclusief App).

Traditional Chinese Medicine

Naast sportpsycholoog is Jan bevoegd natuurgeneeskundig therapeut Traditional Chinese Medicine. Erkend CAM therapeut en RBCZ® geregistreerd. Op zijn eigen wijze behandelt hij kinderen en volwassenen het beste uit zichzelf te halen. Hij ontwikkelde de succesvolle programma’s voor kinderen KeikoKidz® en volwassenen Mindboxing®.

Enerzijds zijn nuchtere westerse wetenschappelijke kennis en anderzijds zijn oosterse wijsheid. Maken dat al zijn sessies, workshops en trainingen interactief, leuk, leerzaam en inspirerend zijn. Het beste uit twee werelden!

Aan de slag met NL SPORTPSYCHOLOOG Jan (Noord Holland – Hoofddorp)?

Bel gratis 0800-MINDSET of stel je vraag NU via het contactformulier. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Jan Sleijfer
Jan Sleijfer
Jan Sleijfer
Jan Sleijfer
NL sportpsycholoog Jan Sleijfer – Noord Holland

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.