Score voor deze test Je denkbatterij is niet opgeladen!

Op dit moment put je uit de reservevoorraad van je batterij Denkkracht. Geen paniek!

Zorgen maken is heel normaal. Vooral in een situatie waarvan de afloop onzeker is? Haal ik voldoende punten om geselecteerd te worden voor het NK? Raak ik mijn baan kwijt bij de reorganisatie? Nuttige zorgen doen je in actie komen, onnuttige zorgen verzanden in gepieker en laten je batterij Denkkracht leeglopen.

 

TWEE OPLAADTIPS Denkkracht

  • Doe de mindcheck. Bewustwording is de eerste stap om je batterij Denkkracht op te laden. Heb jij de laatste tijd last van concentratieproblemen, vergeetachtigheid of zie je tegen van alles op? Gun je denkbatterij dan wat mentale rust en neem een pas op de plaats. Geniet dagelijks even van het hier en nu. Wat heb je al bereikt? In plaats van wat je allemaal nog ‘moet’ doen. Relativeer… ‘stop and smell the roses!’.
  • Stel jezelf drie vragen. (1) Waar maak ik mijzelf zorgen over? (2) Kan ik er iets aan doen? NEE = stop met zorgen maken en leid jezelf af (muziek, sport, etc.). JA = werk de oplossing uit. (3) Kan ik er NU iets aan doen? NEE = maak een plan voor later, leid jezelf af en stop met zorgen maken. JA = Doe het, en stop met zorgen maken.

Neem contact op! De NLsportpsycholoog® bij jou in de buurt helpt je graag verder… boost your batteries!

 

Binnen 24u contact in heel NL!

Download de drie batterijen app

In 100 dagen naar jouw droomdoel met de Drie Batterijen Methode® app op jouw mobiele telefoon.