Sportpsychologen uit Zuid Holland geven tips #28

Door Jan, geplaatst op 30-03-2020
Sportpsychologen uit Zuid Holland geven tips #28

De namen Wendy, Lisa & Katja doen misschien denken aan girlband, maar muzikale hits hebben deze drie topvrouwen niet. Het zijn de beste NL sportpsychologen uit Zuid Holland. Veelzijdig, ervaren en gepassioneerd houden zij praktijk in de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Leiden en Hillegom. Maak nader kennis met deze professionals en doe je voordeel met hun inspirerende tips.

Door NL sportpsycholoog Jan Sleijfer

Drie sportpsychologen uit Zuid Holland

De NL sportpsychologen uit Zuid Holland vormen een ijzersterk drietal. Hoewel alle drie academisch zijn opgeleid en met de Drie Batterijen® methode werken, heeft ieder haar eigen expertise en ervaring. Wil je weten wie van de drie Nederlands kampioen boksen is geweest? Wie korfbalt en de jeugd van Sparta Rotterdam heeft geleerd om batterijen op te laden? Of wie het Nederlands team onderwaterhockey mentaal ondersteunt?

Lees verder voor tips, of maak online persoonlijk contact via Skype, Zoom of ander beeldbelplatform.

NL sportpsycholoog Wendy

De eerste van de drie NL sportpsychologen uit Zuid Holland is Wendy Post . Wendy is het langst verbonden aan NL sportpsycholoog. Daardoor heeft zij ruime ervaring in begeleiden van sporters met verschillende achtergronden; van sportschieten tot hockey, van paardrijden tot darts. Haar  enthousiasme en openheid werkt aanstekelijk. Bij betaald voetbalclub Sparta Rotterdam introduceerde zij als eerste bij de jeugd O13 de Drie Batterijen® methode. Maar ook bij sporters met een beperking haalt Wendy het beste uit cliënten naar boven. Haar tip op gebied van mentale training luidt:

“Ga bewust opzoek naar wat je juist wel of niet leuk vindt aan je sport. Wanneer je dit duidelijk voor ogen hebt, triggert dit je intrinsieke motivatie. Dit is het beste medicijn voor optimaal presteren.”

NL sportpsycholoog Katja

Ooit van onderwaterhockey gehoord? Zoja, weet je dan ook dat het Nederlands team gebruik maakt van de diensten van Katja Cardol. Katja gaat gedegen te werk. Als promovendus combineert zij onderzoek en praktijk. Daarbij benadert ze de sporter vooral als mens en kijkt zij verder dan de prestatie alleen. Het team NL sportpsycholoog is trots op deze partner, die bijna haar PhD-titel mag ophalen na uitgebreid onderzoek over eHealth leefstijltraining bij patiënten met chronische nierschade. Katja´s tip voor jou:

“Wat is jouw mentale kracht? Hoor je vaak van je coach of teamgenoten dat je zo gefocust traint, goed omgaat met wedstrijdspanning, helder communiceert of een sterke leider bent? Sta eens stil bij jouw kracht en doe daar meer van! Doen waar je goed in bent is leuk én zorgt voor topprestatie.”

NL sportpsycholoog Lisa

Tot slot. Vaak wordt gezegd dat je een topsporter pas iets kunt aanleren op mentaal gebied, wanneer je zelf topsporter bent geweest. Waar of niet, Lisa de Vilder is sportpsycholoog, meervoudig Nederlands kampioen boksen én sportvrouw van het jaar in Utrecht (2014). Inmiddels coacht zij niet alleen sporters naar betere focus en meer energie, maar ook mensen in het bedrijfsleven. Lisa is leergierig en levert graag een bijdrage aan ieders levenskwaliteit. De derde tip komt van Lisa:

“Richt je op het proces, heb een beetje geduld en wees consistent, dan volgt het resultaat vanzelf!”

Oplaadtip NL sportpsycholoog

Jaren geleden startte NL sportpsycholoog met drie mannen. Maar inmiddels valt de female power binnen het team niet meer weg te denken. Dus, wil jij aan je mentale conditie werken? In Zuid Holland of elders in Nederland? Een NL sportpsycholoog bij jou in de buurt helpt jou graag verder. Je kunt ook eerst gratis de Drie Batterijen® test online invullen of de Drie Batterijen® app op je telefoon installeren (Android of iPhone).

 

Binnen 24u contact in heel NL!

Download de drie batterijen app

In 100 dagen naar jouw droomdoel met de Drie Batterijen Methode® app op jouw mobiele telefoon.