NL sportpsycholoog Lisa de Vilder – Zuid Holland

Mijn naam is Lisa de Vilder, prestatie- en sportpsycholoog en voormalig topsporter. Sport staat centraal in mijn leven. Sport is voor mij een manier om te laten zien wie ik ben, het beste uit mezelf te halen en om verbinding te maken met anderen. Het maakt mij dan ook erg gelukkig om sporters niet alleen hun uitdaging te zien overwinnen en zich sterker en capabeler te voelen in dat proces, maar ook zichzelf te leren overwinnen en overstijgen.

Sportpsycholoog Lisa 

Het is mijn missie om sporters te helpen die meest moeilijke uitdaging aan te gaan. Een stukje met hen mee lopen op de weg naar succes. Als sportpsycholoog lever ik graag een betekenisvolle bijdrage leveren aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen binnen en buiten de sport.

Mijn eigen ervaringen uit de topsport zijn daarvoor een waardevolle bijdrage. Mijn proces naar het bereiken van mijn eigen succes ging en gaat nooit zonder slag of stoot. Sportpsychologie geeft mij de boost die ik nodig heb om mentaal sterker te worden en te blijven ontwikkelen.

Ik ben afgestudeerd als sport – en prestatiepsycholoog en partner van NL Sportpsycholoog. Mijn stijl is warm, persoonlijk, energiek en enthousiast. Als sportpsycholoog werk ik veelal met sporters, maar ook met mensen uit het bedrijfsleven aan gezond, energiek en duurzaam presteren.

Maatschappelijk betrokken

Vanuit mijn passie voor sport en persoonlijke ontwikkeling ben ik mij via universitaire studies gaan verdiepen in sportpsychologie. Hier vond ik de antwoorden waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Tijdens mijn stages ben ik vooral bezig geweest met de vertaling van sport naar maatschappelijke betrokkenheid. Waarin ik opzoek ben gegaan naar de verschillende voordelen waarop sport een middel is om kinderen met een leerachterstand via sportpsychologie hun eigen koers kunnen laten versterken. Maar ook hoe topsporters tijdens en na hun sportcarrière via maatschappelijke betrokkenheid een positieve invloed hebben op de samenleving.

“Ik loop een stukje met je mee en samen werken we aan jouw weg naar succes”.

Aan de slag met NL SPORTPSYCHOLOOG Lisa (Zuid Holland – Nootdorp)?

Bel gratis 0800-MINDSET of stel je vraag NU via het contactformulier. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Lisa de Vilder
Lisa de Vilder
Lisa de Vilder
Lisa de Vilder
NL sportpsycholoog Lisa de Vilder – Zuid Holland

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.