Sommige dingen leer je alleen in topsport #04

Door Jan, geplaatst op 15-03-2024

Persoonlijke ontwikkeling en groei door topsport. Tweevoudig olympisch medaillewinnaar Lisanne de Roever deelt haar ervaring.

Ook te beluisteren via bijna alle bekende platforms, waaronder: Spotify en Apple Podcast.

Podcast NL sportpsycholoog met Lisanne de Roever Olympische spelen topsport hockey

Lisanne de Roever speelde 100 interlands, won een gouden en zilveren medaille op twee Olympische spelen en is in bezit van Europese en Wereldkampioenschapstitels.

De voormalig hockeykeepster, die stiekem liever veldspeler wilde zijn, is tegenwoordig topsportcoördinator in de gemeente Haarlemmermeer. Hier biedt zij talenten niet alleen praktische ondersteuning maar vooral ook tips uit eigen ervaring. Daarnaast verzorgt Lisanne clinics over presteren als team in het bedrijfsleven.

In deze vierde NL sportpsycholoog podcast deelt Lisanne haar kijk op persoonlijke ontwikkeling door sport, biedt levenslessen en onthult belevenissen uit haar tijd in het Olympisch dorp.

Laat ons weten wat je van deze NL-podcast vindt!

Meer weten?

Ga voor meer informatie of een persoonlijke afspraak bij jou in de buurt, naar de website NLsportpsycholoog. Of bestel het boek van NL sportpsycholoog Jan Sleijfer en start zelf met de Drie Batterijen® methode: MINDBOXING: Het gevecht tussen je oren.

Binnen 24u contact in heel NL!

Download de drie batterijen app

In 100 dagen naar jouw droomdoel met de Drie Batterijen Methode® app op jouw mobiele telefoon.