NL sportpsycholoog Tanne van Nispen – Zuid Holland

In 2009 heb ik mijn bachelor in de arbeids- en organisatiepsychologie gehaald aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Aansluitend heb ik de mastertrack sport- en prestatiepsychologie afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Hiermee heb ik mijn basisaantekening in de sport- en prestatiepsychologie van de Vereniging voor SportPsychologie in Nederland (VSPN) behaald.

Sinds 2014 ben ik verbonden aan NLsportpsycholoog. Binnen NLsportpsycholoog ben ik verantwoordelijk voor het onderdeel Keiko-kidz. Dit is een uniek talentontwikkelingsprogramma voor (school-)kinderen van 10-12 jaar (www.keikokidz.nl), maar is ook geschikt voor brugklassers en pubers. Door mijn werkzaamheden in het verleden heb ik veel ervaring met het werken met jongeren, zowel in de sport als daarbuiten. In de jeugdhulpverlening ben ik werkzaam geweest als ambulant hulpverlener en jobcoach. Waar ik voornamelijk gewerkt heb met jongeren met ontwikkelingsstoornissen.

Naast mijn werk als sport- en prestatiepsycholoog ben ik werkzaam als studiecoach. In deze functie help ik jongeren met het plannen en organiseren van hun huiswerk. De basis hierbij is intrinsieke motivatie. Verder help ik ze met het creëren van succeservaringen. Hierdoor ontwikkelen ze meer zelfvertrouwen, waardoor ze uiteindelijk meer plezier krijgen in datgenen wat ze doen.

Naast individuele begeleiding en groepstrainingen geef ik regelmatig workshops voor sportverenigingen. Zo heb ik onder andere gewerkt met tennissers, boksers, honkballers, hardlopers, turners, golfers, enz. Doordat ik zelf veel verschillende sporten beoefen en heb beoefend (tennis, golf, hardlopen, voetbal, basketbal, honkbal, snowboarden en boksen), heb ik veel praktijk ervaring met de mentale aspecten die bij deze sporten komen kijken. Dit betekent niet dat mentale training en begeleiding alleen geschikt is voor sporters. Ook op het gebied van dans, muziek en in het bedrijfsleven is het belangrijk om mentale veerkracht te hebben. Voor deze vakgebieden gelden dezelfde basisprincipes als in de sport als het gaat om het leveren van prestaties.

Aan de slag met NL SPORTPSYCHOLOOG Tanne (Zuid Holland – Zoetermeer)?

Bel gratis 0800-MINDSET of stel je vraag NU via het contactformulier. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Tanne van Nispen
Tanne van Nispen
Tanne van Nispen
Tanne van Nispen
NL sportpsycholoog Tanne van Nispen – Zuid Holland

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.