NL sportpsycholoog Simone v.d. Bijl – Amsterdam

Prestatie- en sportpsycholoog Simone van er Bijl is aan NL sportpsycholoog verbonden voor de regio’s Amsterdam, Bussum en het Gooi. Simone is naast Sport- en prestatiepsycholoog, werkzaam als Arbeid- en Gezondheid- en Traumapsycholoog. Zij heeft een achtergrond in Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Spotlight Profile, Bokscoaching, Mindfulness en is ingeschreven als psycholoog NIP.

Sportpsycholoog Simone

Simone haar gehele loopbaan staat in het teken van talentontwikkeling, stress en presteren. In 2015 is ze afgestudeerd aan de UvA als sport- en prestatiepsycholoog. Zij is begonnen bij het KNVB- Talent Team waar zij voetbalsters hielp in hun ontwikkeling als mens en profvoetballer. Na haar afstuderen deed Simone onderzoek naar hoe kinesthetische visualisatie in te zetten om voetbalkeepers beter te laten presteren. Daarnaast werkte ze mee aan het boek ‘Hoe je profvoetballer wordt’ wat in 2019 in de winkel is verschenen.

Simone is eveneens werkzaam als arbeid- en gezondheidspsycholoog waar ze voor verschillende klanten zowel individuele begeleidingen als groepstrainingen ontwikkelt en geeft gerelateerd aan stress, presteren, vitaliteit en burn-out. In haar werk als traumapsycholoog behandelt ze door middel van EMDR en Exposure mensen met (complexe) PTSS. Daarnaast is Simone officieel partner van Topsport Flevoland waarvoor zij sporters begeleidt in hun ontwikkeling als mens en topsporter en daarnaast trainingen geeft voor trainers/coaches.

Stress, presteren en trauma

Simone zet als sinds haar afstuderen individuen en teams in hun kracht door samen met hen belemmerende patronen op te sporen, uit te dagen en te doorbreken. Het sleutelwoord hierbij is stress. Zonder stress kun je je grenzen niet opzoeken en geen prestaties leveren, wanneer je geen ontspanning tegenover stress zet raak je burn-out en bij een overload aan stress kun je getraumatiseerd raken. Simone helpt mensen van stress hun vriend (i.p.v. vijand) te maken en daarmee kracht achter hun prestaties te zetten.

Wat kun je verwachten?

Simone gelooft dat het neerzetten van je ultieme topprestatie, het winnen van je mentale battle is. In de begeleiding met Simone ontkom je er niet aan je mentale barrières op te zoeken, uit te dagen en te doorbreken. Ze hanteert hierbij een warme doch confronterende aanpak. Wanneer Simone je ondersteund en begeleid staat jouw behoeften voorop. Ze werkt vanuit een positieve en oplossingsgerichte visie waarbij veiligheid, verbinding, kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Onder alle omstandigheden in staat zijn je mentale battle te winnen, dat is wat ik jou bied.

Aan de slag met NL SPORTPSYCHOLOOG Simone (Amsterdam & Bussum)?

Bel gratis 0800-MINDSET of stel je vraag NU via het contactformulier. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

NL sportpsycholoog Simone v.d. Bijl – Amsterdam

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.