NL sportpsycholoog Lex Ligtenberg – Utrecht

Mijn naam is Lex Ligtenberg en ik ben prestatie- en sportpsycholoog en parttime pokerspeler. Daarnaast ben ik al meer dan 10 jaar fanatiek wedstrijdwielrenner op nationaal niveau. Mijn expertise en passie ligt dan ook in deze twee vakgebieden, maar iedereen die voor het hoogst haalbare wil gaan begeleid ik met veel enthousiasme! Ik ben gevestigd in de provincie Utrecht, maar ook online beschikbaar.

Sportpsycholoog Lex

Of je nu professioneel wielrenner bent, bij de special forces zit, of je geld verdient als professioneel pokerspeler, de mentale vaardigheden die nodig zijn om succesvol te worden en blijven op het hoogste niveau zijn voor allemaal hetzelfde. Tijdens mijn master heb ik me verdiept in de invloed van persoonlijkheidskenmerken in het leveren van prestaties. Iedereen is anders en persoonlijkheid is iets wat over het algemeen moeilijk te beïnvloeden is. Daarom is het belangrijk om je bewust te zijn van en kunt reflecteren op je kracht en je valkuilen. Het is aan jou om hiermee te dealen en ervoor te zorgen dat je weet wat jij nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen. Daar begeleid ik je graag in!

Werkwijze

Welke droom heb jij binnen jouw sport of carrière? Achterhalen wat jou drijft en waar je naartoe wilt is de eerste stap in onze samenwerking. Deze stip aan de horizon gebruiken we als rode draad in de begeleiding. Vervolgens is het zaak om te werken aan wetenschappelijk onderbouwde mentale vaardigheden die jij aan je toolbox kunt toevoegen. Zoals het stellen van de juiste doelen, visualiseren, positieve zelfspraak en het opladen van jouw drie batterijen.

“Welke droom heb jij binnen jouw sport of carrière?”

Aan de slag met NL SPORTPSYCHOLOOG Lex (Utrecht)?

Bel gratis 0800-MINDSET of stel je vraag NU via het contactformulier. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Lex Ligtenberg
Lex Ligtenberg
Lex Ligtenberg
Lex Ligtenberg
NL sportpsycholoog Lex Ligtenberg – Utrecht

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.