NL sportpsycholoog Jan Huijbers – Amsterdam

Jan Huijbers (1948) is prestatie- en sportpsycholoog en cultuur- en godsdienstpsycholoog. Hij behoort tot een van de pioniers van de sportpsychologie in Nederland. Bekend als auteur van Coachen op concentratie en de bestseller Totaalcoachen, met het veelbesproken Action Type. Zijn laatste boek draagt de uitdagende titel Fuck Faalangst. NL sportpsycholoog is trots dat deze nestor nog steeds vol energie het team versterkt.  

Sportpsycholoog Jan Huijbers

Jan heeft hij ruim dertig jaar mentale training gegeven aan talenten, toppers en teams in heel Europa in meer dan vijftig takken van sport. Plus coachopleidingen aan trainers. Ook doceerde hij lange tijd sportpsychologie aan de UvA en publiceerde artikelen, columns en boeken. Als prestatiepsycholoog heeft hij gewerkt in de podiumkunsten en het onderwijs en bij de nationale politie en het leger. In het bedrijfsleven heeft hij trainingen gegeven op alle niveaus.

Jan is specialist in aandacht en concentratie.

“In concentratie houden alle mentale problemen op te bestaan. Plotseling ben je eenvoudig op je best. Daar komt het dus op aan.”

Contact met NL SPORTPSYCHOLOOG Jan (Amsterdam)?

Bel gratis 0800-MINDSET of stel je vraag NU via het contactformulier. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Jan Huijbers
Jan Huijbers
Jan Huijbers
Jan Huijbers
NL sportpsycholoog Jan Huijbers – Amsterdam

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.