Start opleiding Trainer-Coach 2024

Ben jij als professional geïnteresseerd in de mentale gezondheid en prestaties van mensen? Zoek je praktische handvatten om mentale vaardigheden toe te passen in de sport, op het werk of privé?  Op kleine schaal biedt drs Jan Sleijfer 1x per jaar een driedaagse opleiding aan, zodat je een licentie kunt halen voor de bewezen effectieve aanpak van NLsportpsycholoog in de sport en op het werk.

 

“Ik wil meer weten over de Trainer Coach Opleiding 2024. Klik HIER

Boek eBook Mindboxing Jan Sleijfer

Bestel het boek Mindboxing – Het gevecht tussen je oren

Bestel alvast het boek Mindboxing met 76 tips en 24 instructiefilmpjes:

  1. In het Nederlands als hardcover (€ 29,95). Bestel HIER.
  2. In het Engels als eBook (€ 9,99). Bestel HIER.

 

Verander piekeren in pieken, sleur in passie en vermoeidheid in vitaliteit

Kijk eens in de spiegel. Hoe gaat het met je? Zie je een gelukkig en gezond mens die alles uit het leven haalt? Of een druk iemand met stress, die vaak vermoeid is, mogelijk allerlei chronische klachten heeft en grotendeels op de automatische piloot leeft? Klagen heeft weinig zin, de confrontatie aangaan wel. In de ´ring´ leer je je grootste tegenstander te verslaan: jezelf! Een mindboxer rekent af met beperkende gedachten en neemt verantwoordelijkheid voor zijn of haar eigen vrijheid en geluk.

Mindboxing® is het gevecht tussen je oren. Geen symptoombestrijding, maar 100 dagen aan de slag met de beproefde Drie Batterijen® methode: Lichaamskracht, Gevoelskracht en Denkkracht. Deze batterijen staan symbool voor fysieke, sociaal- emotionele en mentale hulpbronnen om jou in balans te houden. Met talloze praktijkvoorbeelden, testen, praktische oefeningen, 1+75 uitgebreide oplaadtips en exclusieve instructiefilmpjes op de website, beschik je over de juiste taal en tools om de beste versie van jezelf te worden

 

Haal het beste uit jezelf met de Drie Batterijen® methode

 

Over de auteur Jan Sleijfer

JAN SLEIJFER slaat met dit persoonlijke boek een brug tussen de westerse en oosterse kijk op gezondheidszorg, leefstijl, leiderschap en duurzaam presteren. Zijn kritische blik als vrijdenker vloeit voort uit ruim 25 jaar fysieke en mentale training aan topsporters, gevangenispersoneel, leerkrachten, managers en vele anderen. Na de Academie voor Lichamelijke Opvoeding studeerde hij cum laude af als sociaal psycholoog en specialiseerde zich in sportpsychologie, martial arts en Traditionele Chinese Geneeskunde. Jan wordt als expert regelmatig benaderd door bedrijven, topclubs en landelijke media met vragen over presteren onder druk.

 

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.