NL sportpsycholoog Thijs Rentier – Zeeland

Mijn naam is Thijs Rentier, prestatie- en sportpsycholoog. Ik werk zowel met (jonge) sporters (voetbal, hockey, karten, golf) als mensen uit het bedrijfsleven. Mijn werkwijze kenmerkt zich door de focus te leggen op een optimale ontwikkeling. Vervolgens ook om optimaal te kunnen presteren.

Sportpsycholoog Thijs

Van kleins af aan heb ik een passie voor verschillende sporten, waarbij voetbal de boventoon voert. Dat is vandaag de dag nog niet veranderd. Tijdens mijn middelbareschooltijd heb ik gevoetbald bij de Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland (JVOZ), dat is opgericht door Dolf Roks, Dennis en Gérard de Nooijer. Bij de JVOZ heb ik kennis gemaakt met het leven als topsporter. Voor mij betekende dit onder andere veel reizen, hard trainen, zelfstandigheid, plannen, weinig vrije tijd en gezond eten. Hier is ook de basis gevormd voor mijn interesse in psychologie.

Mijn eindeloze interesse voor zowel sport als psychologie heb ik verder ontwikkelt tijdens mijn studie. Na het afronden van mijn bachelor Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ben ik de master Sport- en Prestatiepsychologie gaan volgen aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn master heb ik stage gelopen bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag, waar ik nog steeds werkzaam ben als topsportbegeleider.

Profvoetballer worden en ADO Den Haag

Ik heb zelf ervaren dat er meer nodig is om te top te bereiken dan alleen maar goed kunnen voetballen. Het mentale aspect is een onmisbare en vaak onderbelichte schakel op weg naar jouw top. Lees onze NL-blog over profvoetballer worden!

Als gevolg van mijn verleden bij de JVOZ kan ik me goed inleven in jonge sporters. Daardoor spreken we dezelfde taal. Door mijn rustige en analyserende karakter kan ik goed inspelen op de behoeften van de sporter. Ik ga graag met jou aan de slag om je te helpen jezelf optimaal te ontwikkelen.

Aan de slag met NL SPORTPSYCHOLOOG Thijs (Zierikzee)?

Bel gratis 0800-MINDSET of stel je vraag NU via het contactformulier. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Thijs Rentier
Thijs Rentier
Thijs Rentier
Thijs Rentier
NL sportpsycholoog Thijs Rentier – Zeeland

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.