NL sportpsycholoog Peter Lulof – Gelderland

Mijn naam is Peter Lulof, NL sportpsycholoog, mental coach (sport), register counsellor en coach in het bedrijfsleven. Inmiddels meer dan 20 jaar werkzaam op het raakvlak van prestatie en psyche.

Mental coach en sportpsycholoog Peter

Coachen zit mij in het bloed en ik beschik over belangrijke kwaliteiten als inlevingsvermogen, een positieve en enthousiaste levenshouding, creativiteit in het omgaan met kansen en beperkingen en streef ernaar om een open, constructief en resultaatgericht klimaat te scheppen.

Sportwereld en bedrijfsleven

Mijn werkterrein beslaat zowel de sportwereld als het bedrijfsleven en in beide gevallen richt ik mij op het verbeteren van de algehele performance (van zowel individu, team als organisatie). Ik weet de achterliggende drijfveren en emoties van mensen naar boven te halen en bespreekbaar te maken. Dat doe ik met een open mind, op betrouwbare en onafhankelijke wijze.

Als topsporter heb je te maken met verschillende fases in je ontwikkeling en hoe hoger je komt, hoe meer druk je gaat ervaren. Druk vanuit je omgeving, maar ook vanuit jezelf. Het valt niet mee om daar goed mee om te gaan. Maar gelukkig is het mentale aspect ook te trainen, net als het technische, tactische en fysieke. En daarbij komt dat het mentale aspect bijna altijd de doorslag geeft.

Ruime ervaring

Ik beschik over ruime ervaring binnen de sportwereld als mental coach, teamontwikkelaar en trainer van trainer/coaches. Ieder traject is maatwerk en volledig op de sporter of werknemer afgestemd, met gebruikmaking van de methodieken en instrumenten die daarbij passen. Zodra je coachingsvraag is geformuleerd breng ik  –  mede vanuit mijn achtergrond als counsellor – je persoonskenmerken in kaart en kijk ik naar wat je helpt en wat je beperkt. Dat doe ik vervolgens ook met je vaardigheden, aan de hand van vragen als ‘Wat kun je al?’ en ‘Wat mis je nog?’. Je leert nieuwe vaardigheden aan en gaat ermee aan de slag.

Optimaal presteren

Onder de noemer ‘zelfcontrole’ evalueren we je ervaringen en bekijken we wat je eventueel anders wilt doen. Allemaal gericht op één einddoel: het realiseren van jouw optimale prestatie.

Dus als je echt voor jouw optimale prestatie wilt gaan, help ik je daar graag bij.

Aan de slag met NL SPORTPSYCHOLOOG Peter (Gelderland – Arnhem Papendal)?

Bel gratis 0800-MINDSET of stel je vraag NU via het contactformulier. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Peter Lulof
Peter Lulof
Peter Lulof
Peter Lulof
NL sportpsycholoog Peter Lulof – Gelderland

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.