NL sportpsycholoog Jill Besuijen – Noord Holland

Mijn naam is Jill Besuijen en ik ben Sport- en prestatiepsycholoog. Ik werk met jongeren en volwassenen die ambities nastreven in sport, onderwijs of bedrijfsleven.

Sinds ik me kan herinneren is beweging en training een belangrijk onderdeel in mijn leven. Van een aantal jaren turnen, dansen, honkbal, en hockeyen op middelhoog niveau – sport is in mijn leven geïntegreerd. Nu haal ik mijn voldoening uit de combinatie van krachttraining en yoga / meditatie.

Mijn interesse voor psychologie en de ontwikkeling van de mens kon ik verrijken met kennis en vaardigheden die ik leerde tijdens mijn studies. In 2015 heb ik aan de Universiteit van Amsterdam de bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond, gevolgd door de bachelor Klinische Psychologie in 2016. De combinatie van mijn interesse in psychologische belemmeringen, ontwikkeling en gezond kunnen presteren vond ik in de master Sport- en prestatiepsychologie, die ik in 2018 afrondde.

Begin 2018 ben ik als zelfstandig psycholoog gestart met ondernemen. Ik geef trainingen en individuele begeleiding onder de noemer ‘gezond presteren’ en ‘zelfontwikkeling’. Hieronder valt ook mentale training, waarbij de psychologische processen die een grote rol spelen in de totstandkoming van prestaties belicht en verder uitgediept worden.

Mijn werkwijze typeert zich door samenwerken, ik sluit aan bij jouw behoeften en hou je een spiegel voor om zelf van te kunnen leren. Samen onderzoeken wij hoe jij het beste gestimuleerd kan worden om het beste uit jezelf te halen op de momenten dat je dat het meest nodig hebt. Daarnaast heb ik een holistische visie, ik geloof in de kracht van het samenbrengen van emoties, gedachten, fysieke gesteldheid en zingeving.

Aan de slag met NL SPORTPSYCHOLOOG Jill (Noord Holland – Amsterdam)?

Bel gratis 0800-MINDSET of stel je vraag NU via het contactformulier. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Jill Besuijen
Jill Besuijen
Jill Besuijen
Jill Besuijen
NL sportpsycholoog Jill Besuijen – Noord Holland

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.