NL sportpsycholoog Jill Besuijen – Noord Holland

Mijn naam is Jill Besuijen en ik ben prestatie- en sportpsycholoog. Ik werk met jongeren en volwassenen die ambities nastreven in sport, onderwijs of bedrijfsleven. Sinds ik me kan herinneren is beweging en training een belangrijk onderdeel in mijn leven. Van een aantal jaren turnen, dansen, honkbal, en hockeyen op middelhoog niveau – sport is in mijn leven geïntegreerd. Nu haal ik mijn voldoening uit de combinatie van krachttraining en yoga / meditatie.

Sportpsycholoog Jill

Mijn interesse voor psychologie en de ontwikkeling van de mens kon ik verrijken. Met kennis en vaardigheden die ik leerde tijdens mijn studies. Als eerste, in 2015 heb ik aan de Universiteit van Amsterdam de bachelor Pedagogische Wetenschappen afgerond. Gevolgd door de bachelor Klinische Psychologie in 2016. Tenslotte, de combinatie van mijn interesse in psychologische belemmeringen, ontwikkeling en gezond kunnen presteren vond ik in de master Sport- en prestatiepsychologie (2018).

Gezond presteren en zelfontwikkeling

Begin 2018 ben ik als zelfstandig psycholoog gestart met ondernemen. Ik geef trainingen en individuele begeleiding onder de noemer ‘gezond presteren’ en ‘zelfontwikkeling’. Hieronder valt ook mentale training. Zoals de psychologische processen die een grote rol spelen in de totstandkoming van prestaties. Belangrijk om enerzijds te belichten en anderzijds samen verder uit te diepen.

Samenwerken

Kort gezegd typeert mijn werkwijze zich door samenwerken. Belangrijk, ik sluit aan bij jouw behoeften. Daarom houd ik je een spiegel voor, om zelf van te kunnen leren. Vervolgens onderzoeken wij samen hoe jij het beste gestimuleerd kan worden om het beste uit jezelf te halen. Vooral op de momenten dat je dat het meest nodig hebt. Bovenal heb ik een holistische visie. Ik geloof in de kracht van het samenbrengen van emoties, gedachten, fysieke gesteldheid en zingeving.

Aan de slag met NL SPORTPSYCHOLOOG Jill (Noord Holland – Amsterdam)?

Bel gratis 0800-MINDSET. Maar je kunt ook gelijk het contactformulier invullen. Laat ons weten van welke NL sportpsycholoog jij hulp of advies wilt ontvangen. Je wordt binnen 24 uur teruggemaild of gebeld.

Jill Besuijen
Jill Besuijen
Jill Besuijen
Jill Besuijen
NL sportpsycholoog Jill Besuijen – Noord Holland

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.