Welkom!

Ben je hier voor de eerste keer? NLsportpsycholoog® heeft een grote klantenkring van tevreden leden: (top-)sporters, coaches, ouders, leerkrachten, leerlingen, werkgevers en werknemers. Als lid heb je 24/7 controle over je eigen account. 

Tevreden leden… daar doen we het voor!

Daarbij heeft NLsportpsycholoog® zich ten doel gesteld: 'Heel Nederland mentaal sterk en gezond te maken in de sport, op het werk en op school'. Dit kunnen we niet alleen!

NLsportpsycholoog® is daarom altijd op zoek naar beroepsgenoten, voor het ontvangen van gevraagd en ongevraagd advies op mentaal gebied.  Experts die hun sporen hebben verdiend binnen het werkveld sport- en prestatiepsychologie of aanverwante vakgebieden.

De kritische blik van professionals uit het veld...   leidt tot een hoge kwaliteitsnorm!

Wij zoeken actief samenwerking met o.a. IB'ers, HR-managers, (sport-)artsen, (sport-) fysiotherapeuten en (sport-)haptonomen. Ben jij zo iemand? Meld je dan vooral aan als lid en vertel daarna wat je van ons vindt! 

Aanmeldformulier

Via het onderstaand formulier kun je je aanmelden als lid. Aanmelden is gratis en vrijblijvend. Je hoeft je slechts éénmalig te registreren om evt. iets te kunnen bestellen. Na het registreren kun je meteen verder met de bestelling.

Voor sportpsychologen bestaat daarnaast de extra mogelijkheid om partner te worden van NLsportpsycholoog®. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met onze ledenadministratie en stuur gelijk jouw CV in de bijlage mee: partner@nlsportpsycholoog.nl

Inloggegevens