Vooraankondiging boek MINDBOXING®

Ik breng mijn eerste boek uit! Het duurt nog even, maar in 2020 gaat het gebeuren. Ruim 10 jaar werken we al met de Drie Batterijen® methode. Duizenden sporters en werknemers hebben we ondersteund om het beste uit zichzelf te halen. Van jong tot oud. Hoogste tijd om de kennis en ervaringen die zijn opgedaan te delen in het boek Mindboxing®. 

Het boek Mindboxing® gaat ca. €20,- kosten en wordt in eigen beheer uitgegeven. Interesse? Mail vrijblijvend je naam naar info@keiko.nl. Ik houd je dan op de hoogte en nodig je in 2020 uit voor de boekpresentatie. Je bent niet verplicht om het boek te kopen! [1]

[1] Je helpt mij hiermee vooral een goede inschatting te maken qua oplage eerste druk.

Waar gaat het boek over?

Leer alles over de Drie Batterijen® methode voor gezondheid en beter presteren. De batterijen staan voor Lichaamskracht, Gevoelskracht en Denkkracht. In Mindboxing® staan tips hoe je jezelf kunt opladen, door de drie-eenheid van handelen, voelen en denken zelf te versterken. Een integrale aanpak van 100 dagen. Je ontdekt wanneer je ‘drie batterijen’ leeglopen door alles wat energie kost, en je bent in staat ze weer op te laden door alles wat energie geeft.

Het beste uit West & Oost

Naast oplaadtips uit de westerse prestatiepsychologie staat in Mindboxing® de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) centraal: het beste uit twee werelden. Hiervoor krijg je als lezer ook online toegang tot filmpjes met oefeningen en extra uitleg op de website. Ook ontvang je een inlogcode om de Drie Batterijen App op je telefoon te installeren. Het moeilijkste deel is om gewoontepatronen te doorbreken. De 100-dagen app-ondersteuning biedt hulp. Je kunt daarbij vrijblijvend kiezen voor ondersteuning van een sport- en prestatiepsycholoog.

 

Over Jan Sleijfer

Drs. Jan Sleijfer,  sport- en prestatiepsycholoog en CAM-therapeut Traditionele Chinese Geneeskunde, is oprichter van NLsportpsycholoog en directeur van KEIKO Health & Performance Center. Hij ontwikkelde de Drie Batterijen® methode. Lees meer over Jan op de website www.keiko.nl.

 

Benieuwd hoe we samen het beste uit jou of je team kunnen halen?

We komen graag met jou in contact om te werken aan talentontwikkeling en topprestaties.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.